RTC ZAALVOETBAL

REGIONAAL TRANINGS CENTRA ZAALVOETBAL

We werken elke dag aan het creëren van de optimale omstandigheden die een ambitieuze getalenteerde atleet de kans geeft om uit te blinken op het sportveld en om een eindniveau te bereiken in het onderwijsveld dat past bij de intellectuele capaciteiten van het talent. We ontwikkelen talent door individuele gestructureerde trainingsmethoden aan te bieden in een gepassioneerde leeromgeving. We stimuleren autonomie waardoor deelnemers zelf nadenken over wat ze willen bereiken, hoe ze denken dat te bereiken en waarom het bijdraagt aan het bereiken van de ultieme prestatie. We streven naar het hoogst haalbare en dromen ervan dat iedereen zijn maximale ontwikkeling realiseert en dat we meerdere spelers leveren aan nationale teams en (buitenlandse) topclubs.

LOOPBAANPLANNING

Met passie begeleiden we onze spelers en speelsters bij het nastreven van hun doelen. We promoten hun carrière, zowel op als buiten het veld. We hanteren een persoonlijke aanpak, waardoor de behoeften van onze spelers en speelsters onze prioriteit hebben. Onze focus ligt op de gehele loopbaanbegeleiding waaronder extra ontwikkeling op het veld of daarbuiten, voedingsadvies, loopbaanadvies, contractonderhandelingen, clubtransfers, reclame- en uitrustingscontracten en financieel advies.

INTERNATIONALERVARING

We organiseren en participeren in de beste sportevenementen die bijdragen aan het verbeteren van het potentieel van de jonge sporter om het maximale te bereiken.

WERELDWIJDNETWERK

We hebben een wereldwijd en vertrouwd netwerk van partnerorganisaties en clubs in verschillende landen. Als u interesse heeft om de ervaring van uw leven te hebben bent u van harte welkom om ons te vragen voor opties."IK HEB NOG NOOIT EEN TEAM ZIEN DEBUTEREN. INDIVIDUELE SPELERS WEL".

- Johan Cruijff -
"ALS JE DE MOGELIJKHEID HEBT OM IETS VOOR EEN ANDER TE DOEN, MOET JE HET DOEN"

- Johan Cruijff -